Energieopslag thuis 

________________

U bezit een woning, heeft al zonnepanelen en bent nu op zoek naar een oplossing die u hoge energiekosten kan besparen?  

Zoek niet langer, u heeft ze gevonden.  

De uitdaging met hernieuwbare energiebronnen is dat ze vaak niet worden geproduceerd op het moment dat dat het meest nodig is: tijdens perioden van piekvraag naar energie.  De opwekking van wind en zonne-energie is afhankelijk van de  weersomstandigheden; windenergie wordt gewonnen wanneer het waait, en zonne-energie is afhankelijk van zonlicht.   

Door een thuisbatterij toe te voegen kunt u besparen op uw energierekening, omdat u de zonne-energie in elektriciteit kan opslaan voor gebruik later op de dag. Met voldoende batterijen en zonnepanelen kan afname van het net een zeldzame gebeurtenis worden.


Verhoog uw autoconsumptie

________________

Gebruik meer van uw eigen opgewekte elektriciteit, vooral wanneer er overdag niet zo veel verbruik is bij u thuis. Als u 's avonds of 's ochtends een hoog verbruik hebt kan u deze electriciteit die u hebt opgeslagen alsnog uit uw thuisbatterij halen.  

Een optimalisatie van uw autoconsumptie / eigenverbruik is de sleutel tot onafhankelijkheid en een correcte energiefactuur. Een degelijk EMS in combinatie met een duurzaam batterijsysteem helpen u hierbij.    

Als systeemintegrator werken wij  met gecertificeerde en lokale partners zo u kan rekenen op onze professionele en technische ondersteuning. Op deze manier kan u lang van een optimale kwaliteit genieten.   

 

Ontvang een gepersonaliseerde offerte

Auton Consultancy

Voor een uitgebreide projectbespreking op maat kan u een beroep op één van onze Auton experts doen. Tevens installeren wij zelf niet maar verwijzen we u graag door één van onze lokale installateurs.

Meer info